Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Μαθηματικό Περιοδικό: Μαθηματική Έκφραση ( 4 τεύχη )

Το μαθηματικό περιοδικό της Ε.Μ.Ε. Τρικάλων στο διαδίκτυο.

Η δημοσίευση του Γιώργου Ρίζου στο mathematica.gr.

«Αγαπητοί φίλοι, στην ιστοσελίδα του Δημήτρη Ντρίζου, Σχολικού Συμβούλου Μαθηματικών Ν. Καρδίτσας και Τρικάλων, ΕΔΩ
μπορείτε να βρείτε τα τεύχη του περιοδικού ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ του παραρτήματος Τρικάλων της Ε.Μ.Ε., που κυκλοφόρησε από τον Μάρτιο του 1997 (1ο τεύχος) έως τον Μάρτιο του 2002 (4ο τεύχος).

Ο Δημήτρης Ντρίζος είχε την ιδέα της δημιουργίας του περιοδικού, την επιμέλειά του, αλλά και την επιλογή των συνεργατών-αρθρογράφων του περιοδικού. 

Την έκδοση και τη διακίνηση είχε αναλάβει ο αείμνηστος Χάρης Βαφειάδης. Προσωπικά είχα την τιμή να αναλάβω την τεχνική επεξεργασία (σελιδοποίηση-σχήματα) του περιοδικού.


Στο 1ο τεύχος συνεργάστηκαν οι μαθηματικοί Δήμος Γιώργος Δ., Ζανταρίδης Νίκος, Μάντζιος Άρης, Μητσιάδης Γιώργος, Μήτσιος Γιώργος, Μπάλιας Στέφανος, Μπουνάκης Δημήτρης, Ντρίζος Δημήτρης και Πατήλας Χρήστος Δ.

Για να το δείτε σε μορφή pdf πατήστε  1 τεύχος 


Στο 2ο τεύχος συνεργάστηκαν οι μαθηματικοί Δήμος Γιώργος Δ, Κατσαρός Δημήτρης, Κοφίνας Βαγγέλης, Μπάκος Νίκος Δ., Ντρίζος Δημήτρης, Πατήλας Χρήστος Δ. και Χρήστου Κωνσταντίνος Π. (φοιτ.) του παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. και συνεργάστηκαν οι: Βάθης Δημήτρης, Γουβίτσας Δημήτρης, Μάκρας Στράτος, Κοντογιάννης Δημήτρης Γ., Κυριαζής Νίκος.»

Για να το δείτε σε μορφή pdf πατήστε 2 τεύχος

Για να το δείτε σε μορφή pdf πατήστε 3 τεύχος

Για να το δείτε σε μορφή pdf πατήστε 4 τεύχος